Locatie en faciliteiten

Lagom is gevestigd aan de zijkant van het Jachtslot de Mookerheide, in de voormalig bieropslagruimte. Tot 2017 heeft er een hotel-restaurant in het jachtslot gezeten, momenteel is het gebouw gesloten omdat het gerestaureerd moet worden. Het jachtslot, het landgoed en het aangrenzende natuurgebied zijn eigendom van Natuurmonumenten. Tijdens de restauratie zal Natuurmonumenten op zoek gaan naar een nieuwe, definitieve uitbater voor het jachtslot.

Woonkeuken, terras en gras
Bij Lagom kunt u zowel binnen in de gezellige woonkeuken plaatsnemen als buiten op het terras of het grasveld. We hebben tijdschriften - en oude boeken uit het Jachtslot - om te lezen. Er zijn picknickkleedjes en wat speelgoed voor jonge kinderen.
Er zijn toiletten aanwezig bij de ingang van de landwinkel.

Het landgoed
Er is van alles te beleven op het landgoed van Jachtslot de Mookerheide: de oude kassen en tuinen zijn in oorspronkelijke staat hersteld, er is een landwinkel en er lopen veel wandel- en fietsroutes, zoals de Walk of Wisdom, Twee schansen route, MTB route en Liberation Route. Dat maakt Lagom het ideale (alternatieve) startpunt of rustpunt voor een (mid)dagje uit.

(Kinder)feestje, fika met vrienden of vergadering
Bij Lagom staan we open voor idee├źn. Wil je bij ons bijvoorbeeld een (kinder)feestje vieren, een activiteit organiseren of vergaderen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Check onze Facebook-pagina voor de activiteiten die we zelf organiseren!